Het retourbeleid van Hairband


Hairband is een onderdeel van Woed

 

Je kan om diverse redenen de keuze maken om (een deel van) je bestelling te retourneren. Lees goed deze pagina door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Voor het retourneren is het belangrijk om (indien mogelijk) het product in de originele verpakking terug te sturen in een omverpakking (bijv. originele doos), voldoende te frankeren en de factuur en het retourformulier bij te sluiten. Meld altijd je retourzending online bij ons aan.  Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk afgeleverd worden bij ons.

Bewaar tevens goed de originele verpakking en de factuur. Dit versneld de afhandeling van de aanvraag.

Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren

Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert, betaal je zelf de retourkosten (€3,95). Is er een defect of verkeerd product geleverd, dan betalen wij de retourkosten. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.

Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 12 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 10 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren

De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gedragen of gewassen zijn en moeten ze voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen. De artikelen mogen gepast, maar niet gedragen worden. Schoenendozen dienen niet gebruikt te worden als verzenddoos en dienen dus niet voorzien te worden van plakband of stickers. Bewaar artikelen ook niet in rokerige ruimtes of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet als retour geaccepteerd zullen worden. 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

•Vouchers en licentiecodes

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door jou toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.

Meld hier uw retourzending online aan.

Na goedkeuring kunt u het pakket versturen naar:

Hairband / Woed
Grauwe Poldervoetpad 6
4876 AW Etten-Leur