Tiener meiden

Verjaardagen zijn nu toch even anders dan anders, maar desondanks maken we er toch maar het beste van. Zo was mijn nichtje jarig en werd 11 jaar. Met speelgoed hoef je dan ook niet meer aan te komen, want dat is voor kinderen. En tja als je 11 wordt ben je natuurlijk geen kind meer….. #ofzoiets.

Als tante neem ik mijn taak dan ook erg serieus en zorg ik altijd graag voor leuke verjaardag cadeautjes. Meiden van die leeftijd willen er graag “fashionable” uitzien want dat is “o zo belangrijk” tegenwoordig, erbij horen. Toen ik 11 was had ik de scheuren nog in mijn spijkerbroek vanwege het vallen tijdens het buitenspelen. Al zijn die scheuren in je broek tegenwoordig erg hip, laten we zeggen dat ik mijn tijd vooruit liep, uhh viel 😉 Het is zelfs zo dat wanneer je een jeans koopt met scheuren, je ook nog duurder uit bent tegenwoordig. Ha! Wat een tijd leven we in.

Maar goed, waar waren we ook al weer? Ow ja, nichtje, verjaardag, cadeautjes.

Omdat meerdere cadeautjes krijgen altijd leuk is heb ik als extraatje een super hippe, Instagram en Tiktok waardige Bloemen hairband cadeau gegeven. Natuurlijk kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om mijn kleinste nichtje niet ook zon leuke “hairband” cadeau te doen. Omdat je bij de aankoop van 3 haarbanden extra korting krijgt, heb ik er voor mezelf ook gelijk maar een besteld. Want of je nou 4, 11 of 30 jaar bent, onze hairbands passen iedereen!

Geef een antwoord