Lente in zicht!?

Persoonlijk hou ik van de lente, het brengt me zoveel vreugde elk jaar. Te beginnen natuurlijk met het opnieuw ordenen van mijn kledingkast. Weg met die dikke truien, sjaals en mutsen en hallo leuke jurkjes en T-shirts. Het liefste start ik mijn dag in de lente ook met een kopje thee in de tuin terwijl de eerste zonnestralen dan mijn gezicht verwarmen. Want zeg nou eerlijk, er is toch geen beter gevoel om je dag mee te beginnen?

De lente geeft ook nieuwe energie. We hebben weer zin om dingen te ondernemen, de tuin wordt weer hersteld in haar glans én over het algemeen zijn alle mensen wat vrolijker. Ow ja en vergeet niet de eerste dag van het nieuwe jaar wanneer we ein-de-lijk zonder jas naar buiten kunnen, ja dat is pas genieten.

De lente geeft ons weer meer kleur in vele opzichten en tja… dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven om een nieuwe collectie “hairbands” te lanceren. Unieke designs, gekleurde prints en voor elke leeftijd. Welke is jouw favoriet?

Geef een antwoord